Szűrés

A(z) Valentin nap kulcsszót tartalmazó cikkek

All You Need Is Love

2016. február 14. -

A Microsoft gondolt az egymástól távol valentínező párokra is. A Skype-on való kapcsolattartás a szerelmesek napján is kitűnő lehetőség arra, hogy kifejezzük érzelmeinket, megosszuk gondolatainkat. Az emotikonok is a segítségünkre lehetnek, hiszen néha minden szónál kifejezőbb egy szívecske, egy maci-ölelés... vagy azok az új Mojik, amelyeket kifejezetten ebből az alkalomból helyeztek el a kínálatban.

Tovább

Ingyen telefonálhatnak Valentin-napon a UPC-sek

2014. február 7. -

A UPC Valentin-napi meglepetéssel készül vezetékes telefont használó előfizetőinek, melynek keretében korlátlan, díjmentes belföldi beszélgetést biztosít február 14-én.

Tovább

Piros Nexus 5 a Play Store virtuális polcain

2014. február 5. -

Már elérhető a Nexus 5 új, piros színben pompázó változata a Google Play Store kínálatában. Így jelenleg három különböző árnyalatban rendelhető meg az Android 4.4 KitKat referenciamobil, de ha minden igaz, ez még csak a kezdet.

Tovább

Galaxy S4 La Fleur kiadás – Bálint napra

2014. január 28. -

A dél-koreai gyártó bemutatta a Galaxy S4 speciális, virágmotívumokkal díszített kiadását. Az időzítés nem véletlen, hiszen közeleg a Bálint nap, s melyik nő ne örülne a szerelem színében pompázó, szexi csúcsmobilnak?

Tovább